Festival

Field & venue management

Bent u voor uw event op zoek naar partner in plaats van een leverancier? Een professionele partij die initiatief neemt en zich focust op uw doelstellingen? Doe dan een beroep op Field & Venue Management voor de coördinatie van uw project. Zo weet u zeker dat uw event gesmeerd loopt. Zelfs zonder uw aanwezigheid.

  • Uw materiaal samenstellen, bestellen en nakijken?
  • Uw personeel kleden in unieke uniforms?
  • Uw mise-en-place verzorgen en uw keuken en bars installeren?

Onze ervaren maîtres d’hôtel en projectleider nemen dat en heel wat andere dingen graag van u over. En garanderen een perfecte dienstverlening.

Kortom: met Festen schakelt u een geoliede machine in. Bovendien volgt u elke ontwikkeling op de voet: met onze unieke dispatchsoftware en financiële simulatie-apps.

De efficiëntie van Festen in huis halen? Bel of mail ons nu.

Download de one-pager.


Festen Event Logistics

Een event organiseren vraagt veel van u. Zo moet u uw horecamateriaal – van bemeubelde tenten tot tapkranen – bestellen en installeren. En tegelijk de inhoud en de doelstelling van uw evenement bewaken. Laat uw logistieke knoop dus ontwarren door Festen Event Logistics, én bespaar op verschillende posten.

Schakelt u Festen in? Voor uw volledige goederenbeheer, of voor een deeltje ervan? Dan weet u zeker dat uw logistiek loopt als een trein, van begin- tot eindstation. Onze ervaring en efficiënte aanpak garanderen bovendien dat u onderweg geen dure brokken maakt.

Wat betekent Festen Event Logistics voor u?

  • U vertrouwt op een correcte bestelling van uw materiaal bij een van onze bekende leveranciers.
  • U schuift uw planning voor opbouw en personeel door naar een expert.
  • U laat controleren of al uw bestellingen zijn geleverd bij de start van de opbouw.
  • U bent gerust over de installatie en inrichting van uw keuken, bar, zaal, … Die gebeurt op basis van uw plannen.
  • U rekent op constant alert personeel en op een efficiënt beheer van gehuurd materiaal. Zo slinkt uw breukfactuur met 15 %.
  • U maakt u geen zorgen meer over de afbraak van alle horecamaterialen. Festen telt alle goederen extra na om verlies te beperken.

Focussen op wat belangrijk is voor uw event? Laat Festen Event Logistics orde brengen in uw logistieke wirwar.

Download de one-pager.