Festival

Catering crew

Als cateringbedrijf wilt u er zeker van zijn dat u voldoende medewerkers hebt voor bedrijfs- en publiekevenementen. En dat ze de juiste vaardigheden in de vingers hebben.

People agency Festen, zijn projectmanagers en maîtres bouwen voortdurend aan uw team. En scherpen de kelnerskills van uw medewerkers aan met een doorgedreven opleiding. Zo brengt u elk feest met een piekfijne professionele equipe tot een goed einde.

Moeten uw obers aan specifieke eisen voldoen? Schakel dan de dienst Festen First in, en krijg een team dat van nature past bij uw feest of event.

Ervaren kelners, waar en wanneer u wilt? Bespreek uw project meteen met Festen.

Download de one-pager.
 

Sinds we met Festen werken,  slaap ik beter want problemen met de aanlevering van personeel zijn bij Festen een rariteit. Indien dit toch voorkomt, staat er direct een goed draaiend team klaar om zo snel mogelijk een oplossing aan te bieden. Ook op last-minute aanvragen en wijzigingen, spelen zij moeiteloos in.
Liesbeth Van Osselaer – ISS CATERING


Festen First

Extra geoefende kelners nodig? De dienst Festen First heeft een vaste poule van zelfstandige obers met minstens één jaar werkervaring in de catering- en/of restaurantwereld. Stuk voor stuk professionals op wie Festen blind vertrouwt.

Uw kelner is bovendien:

  • nóg meer ervaren dan onze andere obers
  • zelfstandig en loyaal ten opzichte van u en Festen
  • geëngageerd, proactief en ondernemend

Is de specifieke ober die u zoekt, tijdelijk niet beschikbaar? Dan start Festen graag met u een selectieprocedure op.

Uw kelner helemaal afstemmen op úw event? Deel uw wensen met Festen First.

Download de one-pager.